YAMAHA - MT 125

YAMAHA
59 400 kr

Specifikationer

År
2021
Tillverkare
YAMAHA
Modell
MT 125
Färg
Miltal
0

Beskrivning

MT-125

Med sin dynamiska stil, sitt avskalade chassi och spännande prestanda är det ingen överraskning att Yamahas MT-modeller har lockat så många förare till Dark Side of Japan. Modellen utvecklas ständigt. Den radikala MT-125 är redo att bidra med ännu mer prestanda, attityd och adrenalin till 125-klassen.

Darkness is the Next Level.

Den här spännande 125:an är unik. Den har en ny högteknologisk EU5-kompatibel motor, ett kompakt chassi och modern MT-design. Så gör dig redo att upptäcka en \\\\\\\"Dark Rider\\\\\\\" inom dig. Denna lätta Hyper Naked kommer nämligen att förändra din värld.

Den här sportiga och lätta modellen är byggd med äkta MT-DNA och är den ultimata introduktionen till en Hyper Naked-motorcykelupplevelse. So find out what it’s like to ride a true Master of Torque. And discover your Dark Side.

Snabbtitt

Ny EU5-kompatibel motor på 125cc med VVA

Sportig Deltabox-ram och svingarm av aluminium

Modern och aggressiv chassidesign

Kraftfullt, radiellt monterat bromsok fram

292 mm skivbroms fram med stor diameter

Slirkoppling (A&S)

Högspecialiserade 41 mm inverterade framgafflar

Brett 140-bakdäck

Sofistikerade negativa LCD-instrument

Dubbla vinklade positionsljus, LED-strålkastare.

 

Vi kan erbjuda en mängd olika finansieringslösningar. Slå oss en signal eller lägg ett mail så vi hittar en lösning som passar er bäst! Vi löser även er försäkring. Vi är Återförsäljare utav fordon, reservdelar samt auktoriserad verkstad/skadeverkstad för alla Yamahas fordons/motor produkter. För att ta del av erbjudanden \"happenings\" hos oss, FÖLJ OSS: FACEBOOK: Yamaha Center Göteborg. INSTAGRAM: Yamahacentergbg

Visa mer

Vill du veta mer?

Finansiering