YAMAHA - YZF R125

YAMAHA
64 400 kr

Specifikationer

År
2021
Tillverkare
YAMAHA
Modell
YZF R125
Färg
Miltal
0

Beskrivning

R125

Liksom varje premiummotorcykel i R-serien härstammar R125 direkt från fabriksracingmodellen YZR-M1 som regelbundet är på pallplats i MotoGP. Och samma racinggrundade DNA som ger Yamahas förare det som behövs för att vinna ute på banan är också vad som gör att R125 presterar så väl ute på vägarna.

Omdefiniera din verklighet.

Det som driver den ultimata 125 Supersport är den senaste EU5 125cc 4-ventilsmotorn med Yamahas särskilda Variable Valve Actuation-system som levererar ett starkt vridmoment vid låga varvtal och spännande kraft vid höga varvtal - allt för snabb accelerering och accelerationsförmåga, en hög topp hastighet och enastående effektivitet vid alla hastigheter.

För precisa köregenskaper och extremt bra väghållning är den kompakta Deltabox-ramen utrustad med 41mm USD-framgaffel och en lätt aluminium sving med ett extra brett 140-bakdäck. Samtidigt ger den toppmoderna fjädringen och bromsarna med stor diameter enastående prestanda för exakt kontroll. Och den aerodynamiska R1-inspirerade kåpan samt dubbla LED-strålkastare ger ett starkt och kraftfullt utseende, vilket bekräftar R125:s status som den ultimata Supersport-cykeln i klassen. Kompromissa aldrig. Enter R-World.

Snabbtitt

Högteknologisk 125cc EU5-motor med Variable Valve Actuation

High combustion efficiency for smooth power

Lätthantering tack vare kompakt Deltabox-ram

Lätt svingarm i aluminium för högfartsstabilitet

Slirkoppling (A&S) för optimerad kontroll

Smäcker R-seriedesign med dubbla LED-framljus

11-liters bränsletank med R-seriedesign

M1 MotoGP-inspirerad supersport instrumentering

Sportiga LCD-instrument med hög synlighet

Bekväm och effektiv ergonomi

Brett 140-bakdäck för vägegenskaper i supersportklass

Bromssystem med supersportprestanda.

 

Vi kan erbjuda en mängd olika finansieringslösningar. Slå oss en signal eller lägg ett mail så vi hittar en lösning som passar er bäst! Vi löser även er försäkring. Vi är Återförsäljare utav fordon, reservdelar samt auktoriserad verkstad/skadeverkstad för alla Yamahas fordons/motor produkter. För att ta del av erbjudanden \"happenings\" hos oss, FÖLJ OSS: FACEBOOK: Yamaha Center Göteborg. INSTAGRAM: Yamahacentergbg

Visa mer

Vill du veta mer?

Finansiering