YAMAHA - MT 09 ABS NYHET

YAMAHA
106 900 kr
106 900 kr

Specifikationer

År
2021
Tillverkare
YAMAHA
Modell
MT 09 ABS NYHET
Färg
Miltal
0

Beskrivning

MT-09

Den första MT-09-modellen var en helt ny typ av japansk maskin som återförde äkta spänning och ren känsla till motorcykelvärlden. Den inspirerade över 50 000 europeiska förare att bli en del av den växande Hyper Naked-rörelsen. Nu har den helt nya MT-09-modellen kommit och den är byggd för att bli en del av Dark Side of Japan!

Ikonens revolution

Dess helt nya motor med 889cc, hög kapacitet och kraftfullt vridmoment samt lätta aluminiumchassi ger en ännu mer spännande prestanda och vassa köregenskaper. En högteknologisk 6-axlig IMU styr de klassledande elektroniska förarhjälpmedlen för att ge dig ultimat kontroll. Och QSS möjliggör supersnabb uppväxling och stabilare nedväxling.

För knivskarp manövrering har den nya modellen ett kompakt aluminiumchassi, justerbar fjädring och superlätta hjul. Dubbla bromsar på 298 mm framtill med radiell huvudcylinder för hög precision. Och den radikala moderna designen samt den rena avskalade chassikonstruktionen bekräftar att MT-09 är den ultimata Hyper Naked-modellen.

Snabbtitt

EU5-kompatibel CP3-motor med 889cc

Helt ny och lätt formgjuten CF-aluminiumram

Nästa generations design och stil

6-axlig IMU plus lutningskänsliga förarhjälpmedel

3,5 tums TFT-display i fullfärg

Kompakt, bifunktionell LED-strålkastare

Quick Shift-system (QSS)

Lätta SpinForged-hjul

ABS är standard

Radiell främre huvudbromscylinder.

 

Vi kan erbjuda en mängd olika finansieringslösningar. Slå oss en signal eller lägg ett mail så vi hittar en lösning som passar er bäst! Vi löser även er försäkring. Vi är Återförsäljare utav fordon, reservdelar samt auktoriserad verkstad/skadeverkstad för alla Yamahas fordons/motor produkter. För att ta del av erbjudanden \\\"happenings\\\" hos oss, FÖLJ OSS: Facebook: Yamaha Center Göteborg 

Visa mer

Vill du veta mer?

Finansiering